Se ledige stillinger hos Lyng entreprenør og Anlægsgartner

Bliv en del af Lyng familien

At være ansat hos Lyng er som at få en ekstra familie, vi har det godt sammen om man er ude i marken eller inde på kontoret, alle snakker og hygger sammen, og vi er gode til at lave nogle fælles arrangementer for at hygge udenfor arbejdstiden.

Hos Lyng er det vigtigt at alle har det godt, så vi sætter en ære i følgende:

  • Vi behandler andre, som vi gerne selv vil behandles
  • Vi hjælper vores kollegaer
  • Vi snakker pænt til hinanden og er imødekommende
  • Vi udviser ansvarlighed
 

Det er vigtigt at vores medarbejder har det godt.

Vi går op i vores medarbejders trivsel, og derfor holder vi hver 2 mdr. personalemøde, hvor alle har ordet og kan komme med gode som dårlige ting, så vi kan løse problemerne inden de vokser sig for store. Oplever vi udfordringer hos vores medarbejder så tager vi hånd om det med det samme med god dialog og løsningsforslag.

Vi uddanner gerne næste generation

Vi uddanner den næste generation, og vi har en målsætning om at have min. 1 lærling hvert år. Vi er godkendt til at uddanne anlægsgartner (Grå/grøn) og anlægsstruktør. Vi tager også gerne praktikanter som ønsker at prøve livet som anlægsgartner.

Se ledige stillinger hos Lyng entreprenør og anlægsgartner herunder.

Der er pt. ingen ledige stillinger hos Lyng, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Klik på stillingsopslaget du finder interessant for at læse mere om hvad vi søger og hvad vi kan tilbyde dig. Send din ansøgning og den vil blive behandlet efterhånden som vi modtager dem. Vi vil altid kontakte vores ansøger uanset om vi vælger at gå videre med ansøgeren eller ej. Der kan i travle perioder være længere svar tid på ansøgningerne, syntes du der er gået lang tid så giv os et ring. Vi er altid klar ved telefonen.

Skulle der ikke være en matchende stilling, men du tænker at netop du ville være perfekt medarbejder til vores firma, så smid gerne en uopfordret ansøgning til Claus Lyng på mail: claus@clauslyng.dk